You are here

Greenpan back button

Οι πιο απλοί κεφτέδες

Παρασκευή και χρόνος μαγειρέματος
20λεπτά
4άτομα
Συστατικά
  • 600g/22 oz ground beef
  • 1 egg
  • 2 tbsp. panko breadcrumbs
  • 1 tsp. dried thyme
  • 1 tbsp. peanut oil
  • 250g/9 oz tomato passata or homemade tomato sauce
  • Salt and pepper
Παρασκευή

Με τα χέρια σας αναμίξτε τον κιμά με τα αυγά, το τριμμένο ψωμί, το αλάτι, το πιπέρι και το θυμάρι. Ζεστάνετε μια κουταλιά σούπας λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίστε τους κεφτέδες μέχρι να πάρουν χρυσοκαφετί χρώμα. Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας και ανακατέψτε προσεκτικά. Αφήστε να σιγοβράσουν για λίγα ακόμη λεπτά. Σερβίρετε με βρασμένα μακαρόνια (250-300 γρ.), τριμμένη παρμεζάνα και λίγα φύλλα βασιλικού.