You are here

Greenpan back button

Μανιτάρια σε φρυγανισμένο ψωμί

Παρασκευή και χρόνος μαγειρέματος
10λεπτά
4άτομα
Συστατικά
  • 50g/1.7 oz butter
  • 1kg/2.2 lbs mushrooms, chopped
  • 2 cloves of garlic, minced
  • Salt and pepper
  • 8 slices of bread for toasting
  • 1 bunch flat-leaved parsley, coarsely chopped
  • garnish: 1 lemon, cut into wedges
Παρασκευή

Λιώστε μια κουταλιά του γλυκού βούτυρο σε ένα τηγάνι και σοτάρετε τα μανιτάρια με το σκόρδο μέχρι να μαλακώσουν. Καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι. Αφήστε τα στην άκρη (διατηρώντας τα ζεστά). Τηγανίστε το ψωμί στο λιωμένο βούτυρο μέχρι να ροδίσει.Βάλτε μια γενναιόδωρη μερίδα μανιτάρια σε κάθε φέτα ψωμιού. Γαρνίρετε με πλατύφυλλο μαϊντανό. Σερβίρετε με μια σφήνα λεμονιού.