You are here

Greenpan back button

Αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα δυόσμου

Παρασκευή και χρόνος μαγειρέματος
15λεπτά
4άτομα
Συστατικά
  • 1 teaspoon of butter
  • 12 lamb chops
  • Salt and pepper
  • 2 bunches mint
  • 1 tablespoon sugar
  • 2 to 4 tablespoons red wine vinegar
  • Salt and pepper
  • Dash of olive oil
Παρασκευή

Λιώστε τα φύλλα του δυόσμου σε ένα γουδί με γουδοχέρι. Διαλύστε τη ζάχαρη σε 100 ml βραστό νερό και περιχύστε με αυτό τον δυόσμο. Ρίξτε μέσα το ξίδι, ανακατέψτε και καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε μια ιδέα ελαιόλαδο, αν επιθυμείτε. Αφήστε το στην άκρη.Ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Τηγανίστε τα αρνίσια παϊδάκια για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Καρυκεύστε με αλάτι και πιπέρι. Σερβίρετε με τη σάλτσα δυόσμου.