You are here

Greenpan back button

Κοτόπουλο Σαλτιμπόκα

Παρασκευή και χρόνος μαγειρέματος
30λεπτά
4άτομα
Συστατικά
  • 4 chicken fillets
  • Pepper
  • 4 sprigs sage
  • 8 slices prosciutto
  • 1 tablespoon peanut oil
Παρασκευή

Καρυκεύστε τα φιλέτα με πιπέρι. Τοποθετήστε ένα κλωναράκι φασκόμηλο πάνω σε κάθε φιλέτο. Τυλίξτε τα φιλέτα με το προσούτο και δέστε τα σφιχτά με σπάγκο κουζίνας. Ζεστάνετε το φιστικέλαιο στο τηγάνι. Τηγανίστε τα φιλέτα μέχρι να γίνουν τραγανά από όλες τις πλευρές. Μειώστε τη θερμοκρασία και μαγειρέψτε για άλλα 7 με 10 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία. Ταιριάζουν τέλεια με πολέντα.