You are here

Greenpan back button

Μπουτάκια κοτόπουλου με βερίκοκα

Παρασκευή και χρόνος μαγειρέματος
35λεπτά
4άτομα
Συστατικά
  • 1 teaspoon of butter
  • 2 onions, cut into rings
  • 8 chicken drumsticks
  • 2 tablespoons chicken seasoning
  • 16 apricots
  • 50g/1.7 oz raisins
  • 200ml/7 fl oz chicken stock
  • 1/2 bunch flat-leaved parsley, coarsely chopped
Παρασκευή

Ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Σοτάρετε τις ροδέλες κρεμμυδιού μέχρι να γυαλίσουν. Αφαιρέστε τες από το τηγάνι και αφήστε τες στην άκρη. Καρυκεύστε τα μπουτάκια με το μείγμα μπαχαρικών για κοτόπουλο. Τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Προσθέστε στο τηγάνι τα σοταρισμένα κρεμμύδια, τα βερίκοκα και τις σταφίδες. Μαγειρέψτε για λίγα ακόμη λεπτά. Περιχύστε με τον ζωμό κοτόπουλου και αφήστε να πάρει βράση. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία και καλύψτε το τηγάνι, αφήστε να βράσουν για άλλα 15 με 20 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία. Γαρνίρετε με μαϊντανό.